В Україні спростували фейк росіян про "удар по штабу ЗСУ в Одесі"

Російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що окупанти у ніч на 1 травня нібито завдали ракетного удару по штабу Збройних сил України в Одесі, проте це черговий фейк ворожих пропагандистів. Про це повідомляє у Телеграм Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки (SPRAVDI).

Як наголошується, насправді ж російські війська вдарили трьома ракетами "Іскандер-М" по житлових кварталах міста.

Внаслідок удару загинули три людини, ушкоджень зазнали житлові, адміністративні будинки, а також медичний та освітній заклад.

"Цей удар по цивільним мешканцям Одеси - черговий воєнний злочин російської армії", - зазначили у SPRAVDI.

Нагадаємо, у ніч на 1 травня РФ вкотре атакувала Одесу балістичними ракетами, внаслідок обстрілу було відомо про трьох загиблих, а також трьох поранених. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті