У Сватовому все частіше викрадають людей, декого вдається викупити в Луганську за 10 тисяч рублів

У Сватовому люди зникають ще частіше, ніж раніше, декого з них близькі знаходять у Луганську й викупають за 10 тисяч рублів. Про це з посиланням на власне джерело повідомив суспільно-політичний оглядач "Трибун" 12 листопада.

"Людей здають. Здають сусіди, колишні колеги чи просто "доброжелатєлі", – цитує "Трибун" мешканця Сватового. – Здають тих, хто має проукраїнську позицію або має якийсь зв'язок з українськими військовими. До цих людей приїжджає ціле кагало: ФСБ РФ, "прокуратура ЛНР", "міліція ЛНР". Вони переривають домівку "з ніг до голови", горища, сараї тощо. Однак що шукають – незрозуміло. Вони погрожують, просто намагаються морально принизити, а потім забирають з собою, і куди потім діваються ці люди - теж незрозуміло".

Уточнюється, що останнім часом люди стали зникати ще частіше, ніж раніше.

Зазначається, що при цьому, їх не "мобілізували", а просто викрали з домівок та вивезли, невідомо куди.

"Деяким сватівчанам вдалося знайти своїх близьких у Луганську та "викупити" їх за 10 тисяч рублів", – пише "Трибун".

Раніше повідомлялось, що на Біловодщині рашисти обшукують будинки родичів військових, вилучають форму ЗСУ та українську символіку.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті