У РФ заборонили крутити на радіо пісні артистів, які не підтримують війну з Україною

Радіостанціям росії заборонили транслювати в ефірі пісні не лише російських артистів, які виступили проти вбивств українців, а й таких зірок як Мадонна та Леді Гага за їхню критику держави-агресора. Про це повідомили російські ЗМІ з посиланням на коментар редактора однієї з найбільших радіостанцій москви 5 жовтня.

Так, з радіоефіру зняті пісні Алли Пугачової, Валерія Меладзе, його брата Костянтина Меладзе та музичні композиції, написані ним. Тому з ефіру зникли і пісні у виконанні путіністів, зокрема Ані Лорак та ще понад 10 російських артистів, у чиєму репертуарі є композиції музиканта та композитора Меладзе.

Причиною стало їхнє ставлення до загарбницької війни, яку веде росія в Україні. Валерій Меладзе висловився проти російського вторгнення та відлетів до Юрмали, Алла Пугачова полетіла до Ізраїлю.

Також редактор московської радіостанції додав, що росіяни більше не почують на радіо пісні таких зарубіжних співачок, як Мадонна і Леді Гага, оскільки "ці артистки негативно висловилися на адресу росії".

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова заявила про свою солідарність із чоловіком Максимом Галкіним, який виступив проти війни, і попросила визнати її "іноагентом".

Статті

Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Всі статті