У зруйнованому російською ракетою підʼїзді в Дніпрі жили близько 200 людей, з яких біля 50 дітей

Під час масованого обстрілу України 14 січня військові РФ завдали удару по житловому будинку в Дніпрі, в результаті якого було зруйновано 72 квартири, де мешкало близько 200 людей. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі національного телемарафону, - пише "НВ".

За його словами, у будинку було 16 під‘їздів та проживало близько 1700 мешканців.

«В зруйнованому під‘їзді 72 квартири. За інформацією з прописок — це 100−200 людей (близько 50 дітей). Це страшні цифри, на які орієнтуються рятувальники, розгрібаючи завали»,  - сказав Тимошенко.

Глава ОП додав, що пошкоджений будинок залишається без електрики, газу та вікон.

«Фактично потрібно забезпечити житлом-теплом більше 1000 людей. Одразу розгорнули додаткові Пункти Незламності поруч. Всі міські, обласні служби працюють і точно будуть працювати всю ніч», — поінформував Кирило Тимошенко.

Як повідомлялося, російські окупанти застосували ракету Х-22 для удару по багатоповерхівці у Дніпрі 14 січня.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті