В районі окупованих Сєвєродонецька, Смолянинова й Воронова третій день триває лісова пожежа

Лісова пожежа триває в районі окупованих Сєвєродонецька, Смолянинова й Воронова на Луганщині третій день станом на 2 квітня. Про це повідомили видання "Трибун", Телеграм-канал "Трикутник", відповідні супутникові знімки зафіксувало NASA FIRMS з 31 березня й досі. 

"За повідомленнями від місцевих, знову палає ліс у бік Смолянинове - Воронове", - пише "Трикутник" о 16:45 2 квітня."У відкритих джерелах є ось такі кадри, які підтверджують наявність пожеж у цьому районі".

Пізніше канал написав, що пожежа триває вже третю добу, евакуації населення немає, люди збираються виїжджати своїм ходом.

Зазначається, що окупаційна влада жодних дій для ліквідації пожежі не проводить і ситуацію не коментує.

Раніше повідомлялось, що у жовтні 2020 року в районі Смолянинова сталась дуже масштабна лісова пожежа, в якій загинули люди.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті