У додатку "Дія" можна буде зареєструвати ТОВ

У додатку "Дія" фізичні особи зможуть реєструвати Товариство з обмеженою відповідальністю. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі 18 липня. 

"Ще одна послуга без чиновників. Автоматизуємо реєстрацію ТОВ для фізичних осіб. Ми віримо в Україну, як країну підприємців та робимо все, щоб максимально спростити комунікацію бізнесу з державою. Всі державні послуги мають бути простими, швидкими та людяними. Автоматичні послуги не тільки зручні для людей, але і допомагають зекономити час державних реєстраторів. Ми порахували, що минулого року завдяки автоФОП держреєстратори зекономили 7,2 років часу. Адже раніше на заповлення однієї заявки витрачали 21 хвилину. Автоматизація реєстрації ТОВ для фізичних осіб — наступний логічний крок", - написав Михайло Федоров.

Як повідомлялося раніше, в "Дії" можна буде оформити дозвіл на виїзд дитини закордон. 

Статті

Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Всі статті