В окупованому Криму побільшало жовтих стрічок та патріотичних графіті

У Криму ростуть проукраїнські настрої. Про це повідомило Мінреінтеграції у своєму Телеграм-каналі 27 березня.

"На вулицях тимчасово окупованих населених пунктів півострова суттєво побільшало жовтих стрічок, патріотичних графіті та листівок з антивоєнними закликами, – сказано в повідомленні. – У такий спосіб небайдужі громадяни дають зрозуміти, що повернення півострова під контроль України неминуче".

Зазначається, що помітно активізувався партизанський рух. Це свідчить про високий моральний дух патріотично налаштованих кримчан.

"Тим часом російські ставленики та військове командування в страху вивозять свої сім’ї та розпродують майно. Бо бояться, – йдеться в повідомленні. – Свій страх намагаються компенсувати збільшенням кількості військової техніки на півострові. Морське узбережжя поступово перетворюють на лінію оборони. Тож найімовірніше, що цьогорічний сезон відпочинку в Криму буде зірваний".

Підкреслюється, що українська влада закликає кримчан бути уважними й обережними, не піддаватися на жодні провокації. За можливості повідомляти про місце перебування ворога чи його техніку. Зробити це можна за допомогою чат-боту "єВорог" або платформи "Центру національного спротиву".

Раніше повідомлялось, що росіяни звикають до думки, що Крим треба повернути.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті