В окупованому Донецьку розповіли, скільки трамваїв залишилось у місті і куди подівся вагон "Я - Донецький"

В окупованому Донецьку залишилося у роботі 20 трамваїв, але через проблему нестачі водіїв на лініях працюють у середньому 13. Про це пишуть окупаційні ЗМІ.

"Про серйозну кадрову проблему розповів і директор трамвайного депо №3. За його словами, в день Донецьком курсують від 12 до 14 трамваїв з 20 справних", - йдеться в повідомленні.

Директор депо також розповів, куди зник "зібраний у ДНР" трамвай "Я - Донецький": він був пошкоджений під час обстрілу - на вагон впав контактний провід, внаслідок чого на даху трамвая згоріло електроустаткування.

Повідомляється також і про ситуацію із тролейбусним парком.

"Крім того, через обстріли на лінії більше не виїжджають так звані «гармошки». У разі відключення електрики їх потрібно буксирувати вантажівкою, а через великі габарити маневрувати на міських вулицях вкрай складно. Цим і пояснюється зникнення з центрального маршруту №2 таких "гармошок" та їх заміна автобусами", - пишуть колаборанти.

Як повідомлялося, в окупованому Донецьку із 130 тролейбусів, які бойовики "ДНР" захопили у 2014 році, на ходу залишилося лише 50, на лінію виходять лише 14.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті