В окупованому Антрацитівському районі Луганщини в нічній пожежі загинули три людини

Три людини загинули під час пожежі в селищі Іванівка окупованого Антрацитівського району Луганської області в ніч на 9 січня. Про це повідомило так зване "МНС ЛНР" у своєму Телеграм-каналі 9 січня. 

"Сьогодні о 3:01 до служби 101 Антрацитівського МО надійшло повідомлення про загоряння приватного будинку в смт Іванівка.До місця події, на вул. Ювілейну, прибули сили і засоби ВП з охорони смт Іванівка та 13 ПСЧ (м. Петрівське)", - ідеться в повідомленні.

Зазначають, що до моменту прибуття пожежників "...полум'ям було повністю охоплено приватний будинок, почалося обвалення конструкцій".

Водночас саме "МНС ЛНР" в інших повідомленнях пише, що цього дня через снігопад, ожеледицю та відсутність потрібної кількості спеціальної техніки було ускладнено рух на дорогах регіону.

Окупаційне відомство зазначає, що "...гасіння ускладнювалося запізнілим викликом і великою площею горіння". 

Коли пожежу вдалося локалізувати, під час розбору завалів було виявлено тіла 52-річного власника будинку, його 46-річної дружини та 63-річного чоловіка. 

Раніше повідомлялося, що з окупованого Луганська повідомляють про три ДТП за день. Щонайменше 7 постраждалих, двоє у важкому стані.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті