В окупованій Макіївці заявили, що для нормальної роботи пасажирського транспорту не вистачає понад 100 автобусів

Доукомплектування «муніципального» парку пасажирських автобусів в окупованій Макіївці вимагає поставки щонайменше 100 машин. Цей факт визнав «начальник відділу транспорту адміністрації міського округу» Ігор Перепьолкін, - пишуть місцеві ЗМІ.

«Для формування повноцінного муніципального автобусного парку в Макіївці потрібно ще мінімум 100 автобусів, не рахуючи мікроавтобусів. Зараз у нас є приватні перевізники є, які закривають близько 70% перевезень. Сьогодні багато приватних перевізників, ФОПів, але в них багато машин таких, які вже давно просяться (на звалище - «ОстроВ») тому, що багато років ніхто не вкладався в них", - сказав Перепьолкін.

Він виступив за регулювання тарифів на проїзд таким чином, щоб вони давали змогу проводити ремонт і закупівлю нових машин, а також враховували рівень доходів громадян. 

Як повідомлялося раніше, з 1 травня проїзд у міських автобусах «ДНР» коштуватиме 30 рублів.

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті