В окупованому Маріуполі працівники влаштували "тихий бунт" - радник мера

У тимчасово окупованому рашистами Маріуполі працівники відмовляються працювати на росіян, влаштувавши "тихий бунт". Про це 22 липня повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"На Маріупольському металургійному комбінаті імені Ілліча робітники влаштували свій тихий бунт, відмовившись бігти на міни. Росіяни повернули саперів, робота з розчищення майже зупинилася", - повідомив чиновник.

Також, за словами Андрющенка, люди відмовляються працювати на будівництві в окупантів. Причому навіть попри анонсовану зарплату 45 тисяч рублів. Пов'язано це з умовами праці, коли людям доводиться працювати з 8:00 до 20:00 без води і на сонці.

Андрющенко повідомив і про те, що рашисти продовжують демонтаж будівель у місті. Причому йдеться не лише про будинки, і не лише про пошкоджені будівлі.

"По вулиці Купріна в районі будинків 19-23 окупанти почали знос автогаражів. Цілих. У деяких досі зберігалися машини. Без попередження під нуль", - повідомив радник мера.

Зрештою, за словами Андрющенка, окупанти анонсували запуск фонтану у парку "Веселка". І це на тлі того, що більшість Лівобережного району залишається без доступу до питної води.

Нагадаємо, що на початку липня з'явилася інформація, що окупанти хочуть кинути мешканців Маріуполя на розмінування "Азовсталі" після підриву там російських саперів.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті