У Одесі в п'ятиповерхівці стався вибух газу, двоє людей постраждало (ВІДЕО, ФОТО)

У п'ятиповерховому будинку в Одесі стався вибух газу, внаслідок цього у важкому стані госпіталізовано жінку й чоловіка 16 листопада. Про це повідомило ДСНС України у Facebook.

"О 10:03 16 листопада до Служби порятунку надійшло повідомлення про вибух в 5-ти поверховому житловому будинку (попередньо газоповітряної суміші) у місті Одеса по вулиці Краснова, – йдеться в повідомленні. – По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено, що стався вибух на 1 поверсі, внаслідок чого виникло руйнування перекриття між 1 та 2 поверхами".

Уточнюється, що із сусіднього під’їзду евакуювано 30 осіб, одну людину врятували вогнеборці.

Підкреслюється, що внаслідок події постраждала жінка 1941 року народження та чоловік 1961 року народження, яких в тяжкому стані госпіталізовано у медичний заклад. Попередня причина руйнування - вибух газоповітряної суміші (побутового газу).

Зазначається, що триває розбір наслідків руйнування. На місці події психологи ДСНС надають допомогу мешканцям будинку. Від ДСНС залучено 7 одиниць пожежної техніки та 42 рятувальника, від служби "1577" 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

Раніше повідомлялось, що через масований ракетний удар в Одесі та області зникло світло.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті