В "ЛНР" відсутня вода майже у всіх районах і містах, окупованих з 2014 року

Окупаційна влада в Луганську традиційно повідомила про відсутність води в містах і районах "ЛНР", цього разу перерахувавши всі райони, окуповані з 2014 року. Про це йдеться в кількох повідомленнях "державного підприємства "Луганськвода" від 15 травня.

"15 травня у зв'язку з аварійним відключенням електроенергії на насосній станції Алчевського управління "Луганськводи" сталися збої в подачі води основним магістральним водогоном діаметром 1200 мм і скорочено обсяг водопостачання на Алчевськ, Брянку і Стаханов (Кадіївку) на 30%", – йдеться в одному з повідомлень.

Уточнюється, що, крім того, "Луганськвода" припинила подачу води в Алмазну і житлові масиви Анненка, Сабовка, які входять до складу Брянки, а також смт Новий, Глибокий, Ломуватка.

В іншому повідомленні уточнюється, що відсутнє водопостачання в Хрустальному (Красному Лучі) й Вахрушевому.

Крім того, ще в одному повідомленні, датованому також 15 травня, ідеться, що через ремонтні роботи вода відсутня за низкою адрес Луганська (Артемівський, Жовтневий і Ленінський райони), у населених пунктах Краснодонського, Лутугинського, Перевальського, Слов'яносербського та Станично-Луганського районів, а також у Голубівці (до перейменування Кіровську), Ровеньках, Довжанську (до перейменування Свердловську), Антрациті й Ірминому. У цьому повідомленні також знову згадується, що води немає в Брянці, Алмазній, Алчевську та Кадіївці.

Раніше повідомлялося, що окупанти за щоденною традицією пояснили ремонтами відсутність води в кількох містах Луганщини, включно з обласним центром.

Статті

Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Світ
13.06.2024
08:28

"Якщо війна йтиме так, як зараз, очевидно, що Україна програє". Огляд західних медіа

Тоді в майбутньому Росія розв'яже війну. Росія воюватиме з українськими технологіями, українськими солдатами, з іншого географічного положення. Тоді ми будемо у 1939 році. Зараз ми у 1938.
Луганськ
12.06.2024
11:23

Екологічна катастрофа, невідворотність покарання для колаборантів та проблеми луганських підприємців: больові точки Луганщини очима Артема Лисогора

Менше 50 – НЕ тисяч, а ОСІБ. Те, що кількість мешканців вільної території Луганщини обчислюється не ТИСЯЧАМИ ОСІБ, а ОСОБАМИ, складно пояснити навіть колегам-журналістам з інших частково окупованих регіонів України. Бо в це важко повірити...
Всі статті