У Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях повністю відновлено електропостачання - ОП

У трьох областях України – Дніпропетровській, Сумській та Полтавській, повністю відновлено електропостачання після ракетних ударів увечері 11 вересня. Про це у Телеграм повідомив заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Сумська область, Дніпропетровська область, Полтавська область – електропостачання відновлено на 100%. Енергетики продовжують стабілізувати рівень напруги", – написав Тимошенко.

За його словами, двома крилатими ракетами потрапили об'єктами критичної інфраструктури під Харковом, і зараз на місці працюють пожежники.

"Енергетики працюють над відновленням роботи систем критичної інфраструктури, щоб якнайшвидше з'явилася електроенергія в лікарнях та інших життєво важливих об'єктах. Громади, які зараз без світла, будуть загоєні найближчим часом", - заявив заступник голови ОП.

За його словами, поки що без світла Харківська та частково Донецька області.

"Перебої зі світлом можуть відбутися по всій країні. росіяни хочуть залишити нас без світла, води та тепла. Скоординовано працюємо над оперативним відновленням", - наголосив Кирило Тимошенко.

Як раніше повідомлялося, увечері 11 вересня у низці областей України спостерігалися масові проблеми з електропостачанням після ракетних ударів.

Статті

Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Всі статті