У День Незалежності в Україні оголошували повітряну тривогу рекордну кількість разів

У День Незалежності на всій території України прозвучало 189 попереджень про ракетну небезпеку. Про це 25 серпня у Twitter повідомляє "Карта тривог".

"Було оголошено 189 тривог в областях та у місті Київ. Це абсолютний "рекорд" за весь час повномасштабного вторгнення", - повідомили волонтери.

Найчастіше 24 серпня сирени звучали у Кіровоградській та Полтавській області – по 12 разів. У Запорізькій та Дніпропетровській області сигнали тривоги лунали 11 разів.

Також варто зазначити, що попередній рекорд по тривогах відбувся 23 квітня. Напередодні Великодня сирени по всій Україні звучали 109 разів.

Нагадаємо, що вже в ніч проти 25 серпня рашисти обстріляли Кривий Ріг – вогонь вівся касетними снарядами.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті