Уряд: Українці через "Дію" зможуть ділитися копіями й даними не лише цифрових документів

Українці через "Дію" зможуть ділитися копіями й даними не лише цифрових документів, уряд України ухвалив відповідну постанову. Про це повідомляє у Телеграм Міністерство цифрової трансформації.

"Працюємо спільно з Національним банком над удосконаленням шерингу документів. Тепер в установах українці через "Дію" зможуть ділитися копіями й даними не лише цифрових документів, а й довідок про доходи, ОК-5, ОК-7. І це все за один раз у кілька кліків. Швидко, зручно й без купи ксерокопій", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз, щоб надіслати такий набір документів, потрібно відправити копії цифрових документів через "Дію", а копії довідок надсилати окремо. З мультишерингом процес стане набагато швидшим і простішим. 

"Як працюватиме мультишеринг? Компанія надсилає запит на кілька документів, а ви підтверджуєте його "Дія.Підписом" у застосунку. Один підпис - і всі потрібні цифрові копії документів передаються до установи. А також поля в електронних заявах і договорах автоматично заповнюватимуться даними за допомогою мультишерингу", - пояснили в Мінцифри.

Як повідомлялося, в "Дії" можна оформити довідку та виплати ВПО на сім’ю (покроковий алгоритм).

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті