Українські ракети вразили у Криму головний вузол зв'язку Чорноморського флоту РФ

Щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow прилетіли увечері 23 березня у головний вузол зв'язку Чорноморського флоту росії. Про це повідомляють фахівці OSINTtechnical у соцмережі Х. 

Командувач Повітряних сил Микола Олещук у Телеграм подякував льотчикам та морякам за успішну бойову роботу.

"Небо і море одного кольору! Дякую льотчикам та морякам за успішну бойову роботу! Крим - НАШ! Разом – до перемоги!", - написав Олещук.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що російська ППО нібито збила більше ніж 10 ракет. За словами окупантів, це наймасованіша атака за останній час. Буцімто є 1 загиблий і 4 поранених людей - усі повнолітні. Гауляйтер також пригрозив людям, які знімали відео "роботи ППО".

Партизани з руху спротиву "Атеш" розповіли, що передали Силам оборони України актуальну інформацію з Криму.

Нагадаємо, увечері 23 березня російські окупанти оголосили повітряну тривогу та заявили про нібито роботу ППО у тимчасово окупованому Криму. 

Станом на 22:20 було відомо про численні вибухи у Севастополі - у районі мису Фіолент та Козачої бухти. Гучно було також в районі аеродрому Бельбек. 

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті