У Ялті напали на зрадника Царьова. Він у реанімації

В окупованій росією Ялті стався замах на екс-регіонала, який був "спікером парламенту Новоросії", що складався з представників так званих "ЛНР" і "ДНР" Олега Царьова. Про це пишуть росЗМІ з посиланням на представника "влади" окупованої частини Запорізької області Володимира Рогова. 

Рогов заявив, що в Царьова стріляли біля його будинку. Інше джерело інформації журналіст-зрадник Олександр Чаленко також сказав, що Царьова підрізали.

"Стан Олега дуже важкий. Наразі він у реанімації. Ніякої різанини не було. В Олега стріляли", - написав Рогов.

Царьов вів свою сторінку в Телеграм-каналі, і там також пізніше з'явилося повідомлення, що "інформація про замах на Олега Царьова підтверджується його рідними". У Царьова стріляли двічі, його відвезли на машині швидкої допомоги, він був "непритомний, з великою крововтратою", ідеться в пості.

Нагадаємо, що Царьов був депутатом Верховної ради кількох скликань і заступником голови фракції "Партія регіонів". У 2014 році він відкрито проявив себе як проросійський сепаратист і обійняв посаду "спікера Новоросії".

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті