У Сватовому на Луганщині зафіксовано два "прильоти" - повідомляють про 20 ліквідованих окупантів

З окупованого Сватового Луганської області повідомляють про два "прильоти" в ніч на 1 січня. Про це пише так звана "адміністрація Сватівського муніципального округу ЛНР" і Телеграм-канал "Трикутник"

"О 01:30 зафіксовано обстріл з боку СФУ, в результаті якого загорівся і був повністю знищений житловий будинок. О 03:00 Сватове піддалося обстрілу повторно - постраждала цивільна інфраструктура", - написали окупанти. 

"Сватове. Вночі оркам було гаряче. Перший ракетний удар прийшовся по розташуванню свинособак о 1:30. ЗСУ повторили, приблизно, 02:30. Знищено до 20 загнівків та їхню техніку!" - повідомив ТК "Трикутник".

Раніше повідомлялося, що в окупованому Лисичанську завдано ракетного удару по розташуванню російських "казаків".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті