У Смоленській області горить НПЗ, жителі Липецька повідомляють, що атаковано Новолипецький металургійний комбінат

У росії в Смоленській області горить нафтобаза, у Липецьку заявили про падіння безпілотника. Про це повідомляє в Telegram губернатор Липецької області Ігор Артамонов та губернатор Смоленської області Василь Анохін.

Повідомляється, що під час атаки сталося падіння БПЛА в промисловій зоні міста Липецька. Жителі Липецька повідомляють, що атаковано Новолипецький металургійний комбінат (НЛМК). Підтверджень цієї інформації поки що немає. 

Також у Смоленській області загорілася нафтобаза. Після атаки безпілотників сталося загоряння на паливно-енергетичних об'єктах у двох районах області.

"Цілком ймовірно, що внаслідок атаки противника по цивільних паливно-енергетичних об'єктах на території Смоленського та Ярцевського району сталися загоряння. МНС на місці ліквідовують наслідки. Прошу зберігати спокій і не піддаватися паніці", - написав губернатор.

Місцеві жителі повідомляють, що горить НПЗ у районі сіл Роздорове і Пригірське і публікують відео. Повідомляють про щонайменше 4-5 вибухів. За даними місцевих жителів, горить "Смоленський НПЗ" у Ярцевському районі.

 

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті