У Росії розвивається "спеціальна водна операція"

РосЗМІ сьогодні, 11 квітня, повідомляють про підйом води в річці Томь у Новокузнецьку. Про це пише ТГК Brief.

"Вода піднімається в річці Томь у Новокузнецьку - рівень уже сягнув 530 см, до критичної позначки залишається метр, у міській адміністрації. Із трьох районів уже почали евакуювати маломобільних громадян, усі служби приведені в режим підвищеної готовності", - ідеться в повідомленні.

Також у Курганській області з 8 квітня введено режим НС через паводок. Вода в річці Тобол в області продовжує підніматися. Станом на 11 квітня, у Цілинному, Звіриноголівському, Каргапільському та Мишкінському округах в 11 населених пунктах залишаються затопленими 178 житлових будинків, 284 присадибні ділянки, один низьководний міст і вісім ділянок автомобільних доріг.

За даними на ранок 11 квітня, у 17 пунктах тимчасового розміщення (ПВР) перебувають 818 осіб, зокрема 222 дитини. Загалом евакуйовано 6267 осіб.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті