У Росії розвивається "спеціальна водна операція"

РосЗМІ сьогодні, 11 квітня, повідомляють про підйом води в річці Томь у Новокузнецьку. Про це пише ТГК Brief.

"Вода піднімається в річці Томь у Новокузнецьку - рівень уже сягнув 530 см, до критичної позначки залишається метр, у міській адміністрації. Із трьох районів уже почали евакуювати маломобільних громадян, усі служби приведені в режим підвищеної готовності", - ідеться в повідомленні.

Також у Курганській області з 8 квітня введено режим НС через паводок. Вода в річці Тобол в області продовжує підніматися. Станом на 11 квітня, у Цілинному, Звіриноголівському, Каргапільському та Мишкінському округах в 11 населених пунктах залишаються затопленими 178 житлових будинків, 284 присадибні ділянки, один низьководний міст і вісім ділянок автомобільних доріг.

За даними на ранок 11 квітня, у 17 пунктах тимчасового розміщення (ПВР) перебувають 818 осіб, зокрема 222 дитини. Загалом евакуйовано 6267 осіб.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті