У росії оголосили в "розшук" екс-міністра оборони України та двох генералів ЗСУ

У росії в базі розшуку МВС з'явилася інформація про "розшук за кримінальною статтею" колишнього міністра оборони України Андрія Загороднюка, - пишуть росЗМІ.

"Загороднюк Андрій Павлович. Розшукується за статтею КК РФ", - сказано в базі без уточнення, за якою саме статтею ведеться "розшук".

Крім того, в "розшук за кримінальною статтею" оголошено колишнього першого заступника командувача Операції Об'єднаних сил - начальника Об'єднаного оперативного штабу Збройних сил України (ЗСУ) Ігоря Танцюру, а також колишнього командувача оперативно-тактичного угруповання українських військ "Донецьк" Олександра Красноока.

Зазначимо, що Андрій Загороднюк обіймав посаду міністра оборони України із серпня 2019 по березень 2020 року. Генерал Ігор Танцюра наразі є командувачем Сил ТрО ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що глава ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявляв про те, що під Бахмутом було знищено машину, у якій "імовірно перебував" командувач Тероборони Ігор Танцюра.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті