У російському Бєлгороді горять будинки та авто. Влада повідомила, що над містом "збито 17 цілей"

У російському Бєлгороді сьогодні вдень, 1 квітня, повідомляють про чисельні пожежи та пошкодження внаслідок "збиття 17 цілей". Про це пишуть у місцевих пабліках та влада.

За попередньою інформацією, 9 осіб постраждали. Один чоловік у важкому стані - у нього проникаюче поранення грудної клітки та наскрізне поранення стопи. У його дочки - баротравма. 

Семеро людей - шестеро чоловіків і одна жінка - доставлені в міську лікарню №2 з осколковими пораненнями різних частин тіла і баротравмами. 

Губернатор Гладков також повідомив, що у Бєлгороді внаслідок нібито  "повітряної атаки з боку ЗСУ" вибито вікна в 13 квартирах 8 багатоквартирних будинків, пошкоджено 3 приватних житлових домоволодіння. У школі №41 внаслідок прильоту сильно посічено фасад будівлі - побито плитку, вибито близько двадцяти вікон. Також пошкоджено 3 автомобілі, один із яких повністю згорів.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті