У Новосибірську "герой СВО", який займається "патріотичним вихованням", побив палицею 10-річну дитину "за невиконання наказів"

"Герой СВО", який займається "патріотичним вихованням" дітей, побив палицею 10-річного хлопчика "за невиконання наказів" у російському Новосибірську. Про це з посиланням на матір дитини повідомили росЗМІ 7 березня.

"Данило Шарган керує в місті військово-спортивним центром "Альфа". Нині він військовий пенсіонер, "ветеран СВО" з двома відрядженнями. За його версією, на польових зборах хлопчик нібито отримав травми від колоди, бо впав. Однак сама дитина розповіла матері, що тренер бив його палицею по голові на очах у всіх групи за невиконання наказів", - сказано в одному з повідомлень.

"Я віддала сина з упевненістю, що все буде добре, виробляється дисципліна, військові навички", - каже жінка.

Зазначається, що після одного з польових виходів жінка забрала дитину зі штабу з розбитою головою, синцями на очах і синцями. Він розповів, що прапорщик за невиконання наказів бив його палицею по голові. Хлопчик перебуває в лікарні. Сам прапорщик стверджує, що дитина "вдарилася об колоду".

"Коли приходять батьки, я попереджаю, що у мене в полях шашличок не поїси", - сказав журналістам сам Шарган про свою "методику".

Раніше повідомлялося, що судимого за вбивство "героя СВО" в Новосибірську водять по школах як приклад і зразок для дітей.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті