У нардепа Дубінського знову обшуки, його підозрюють в організації незаконних виїздів з України - ЗМІ

Правоохоронці проводять 1 листопада обшуки у народного депутата Олександра Дубінського щодо його причетності до організації незаконних виїздів через кордон України. Про це повідомила "Українська правда" із посиланням на власні джерела.

"Перевіряється можлива причетність нардепа до організації незаконного переправлення через державний кордон України у змові з іншими особами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що йдеться про організацію незаконного виїзду родини співмешканки Дубінського.

Пізніше сам нардеп записав відеоповідомлення у telegram, в якому відреагував на інформацію від ЗМІ та заявив, що довіри до президента  Володимира Зеленського у нього немає.

"Тому відправляти ДБР з обшуками для того, щоб знайти цю довіру, треба не до мене або до когось іншого. Ці обшуки мають проходити у тих, хто за допомогою Зеленського або Офісу президента організував масштабну в умовах війни корупцію", - сказав Дубінський.

Як повідомлялося, 3 серпня СБУ і ДБР проводили обшуки у нардепа Дубінського, який під виглядом лікування родича поїхав на відпочинок за кордон.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті