У Москві наклав на себе руки на робочому місці начальник лабораторії "Аероелектромашу"

У росії начальник московської лабораторії "Аероелектромаша" наклав на себе руки прямо на роботі. Він зробив петлю в лабораторії блокових лебідок, - повідомляють російські пабліки.

"Тіло 27-річного Василя Х., який очолював лабораторію механічних випробувань на "Аероелектромаші" (конструкторське бюро, що веде розробки в галузі електричних машин і апаратури), виявили 22 червня", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, за словами знайомих, останнім часом Василь страждав від депресії, близько місяця він спостерігався у психіатра. Лікування не допомагало - Василь постійно скаржився на свій стан. Поруч із його тілом виявили передсмертну записку: у ній чоловік просив вибачення за те, що зробив.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті