У Мережі показали, який вигляд має Кримський міст сьогодні

Росіяни ведуть ремонт Кримського мосту, на якому внаслідок вибухів 17 липня впав один із прольотів. Відповідне відео зʼявилося у соцмережах 30 липня.

Нагадаємо, що за останні 10 місяців міст двічі ставав об'єктом диверсій, які завдавали йому значних пошкоджень, що помітно скорочувало його пропускну здатність. Зокрема, 17 липня вранці на Кримському мосту, що з'єднує РФ та тимчасово окупований Крим, сталися вибухи, внаслідок яких там впав один із прольотів.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський виступив по відеозв'язку на Аспенському безпековому форумі і висловився про можливість ударів по Кримському мосту, що зв'язує російську територію з анексованим Кримом. 

Раніше в ГУР повідомили, що станеться із Кримським мостом під час звільнення півострова.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті