У Львові черговий скандал з побиттям на вулиці чоловіка співробітниками ТЦК

У Львові сьогодні, 19 квітня, перехожі стали свідками того, як чоловіки у військовій формі побили людину. Ймовірно, це були працівники ТЦК. Кадри ситуації оприлюднили у чаті оперативної інформації «Варта-1».

Інцидент трапився на вулиці Л. Кобилиці.

За чоловіка заступилися перехожі, і поки шла словесна перепалка, чоловік втік.

У ТЦК прокоментували випадок.

«Сьогодні надійшла інформація щодо, як заявлено мешканцями Львова, протиправних дій з боку працівників ТЦК на вул. Кобилиця. З даною інформацією ознайомлені. З відео бачимо, що особу, яка може бути військовозобов’язаним і на прохання військовослужбовців ТЦК проїхати у районний ТЦК для звірки даних відреагувала різко, із застосуванням сили до військовослужбовців ТЦК», - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що після цього було прийнято рішення викликати поліцію. Особа не захотіла дочекатися поліції і з місця події втекла.

Щодо дій військовослужбовців ТЦК буде проведена службова перевірка, враховуючи надані відеоматеріали.

"Також повідомляємо про відповідальність за ухилення та будь яке перешкоджання роботі військовослужбовців РТЦК та СП. Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років", - йдеться у повідомленні.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті