У Луганську важка техніка окупантів перекинулася і зруйнувала зону відпочинку, яку будував "регіон-шеф місто Москва"

Важка техніка росіян перекинулася і зруйнувала зону відпочинку в окупованому Луганську 21 березня. Про це повідомили так звана "т.в.о. голови муніципального округу місто Луганськ" Яна Пащенко, місцевий пропагандист та офіційне окупаційне ЗМІ, розмістивши відповідні відео.

"Ми будемо старатися для того, щоб відновився майданчик. Можливо, він буде в іншому вигляді, тому що це нам будував регіон-шеф місто Москва", - сказала Пащенко.

Окупаційне ЗМІ спершу написало, що в місті перекинувся БТР, але потім виправило це на слово "вантажівка".

"Вантажівка перекинулася на перехресті кварталу Гайового в Луганську. Зруйновано зону відпочинку", - написало ЗМІ.

Місцевий пропагандист уточнив, що йдеться про "Урал", а також зазначив: "До речі, майданчик зруйновано практично повністю".

Пащенко також заявила, що для відновлення майданчика "буде взаємодіяти" з водієм техніки, що перекинулася, тому що "повинен кожен розуміти: якщо щось сам накоїв, повинен сам і виправляти".

Раніше повідомлялося, що масова ДТП за участю російських військових сталася в Антрацитівському районі Луганської області.

Раніше також повідомлялося, що в окупованих Ровеньках у ДТП зіткнулися 4 авто, включно з військовим "Уралом". Постраждали діти 7 і 13 років.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті