У "ЛНР" підрахували, що з 2014 року через бойові дії було знищено 50 тисяч гектарів лісу

У Луганській області внаслідок російської агресії пожежами та військовими діями було знищено близько 50 тисяч гектарів лісу. Такі цифри озвучила виконувачка обов'язків "міністра природних ресурсів та екології ЛНР" Олена Бойко. Вона зазначила, що це попередня оцінка і, з урахуванням того, що бої тривають, розмір збитків лісовому господарству буде ще масштабнішим.

"А враховуючи, що наші можливості щодо щорічного відновлення дуже обмежені, то, природно, це буде дуже тривалий процес", - побічно визнала "міністерка", що наслідки російської агресії будуть ліквідовуватися довгі роки.

Крім того, за її словами, близько 40% території лісового фонду заміновано.

Тим часом раніше повідомлялось, що лісова пожежа на Луганщині триває, станом на 14 квітня вона дісталась Олександрівки й Боровеньків.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті