У Києві та області енергетики обіцяють завтра відключати світло лише за графіком

Графіки стабілізаційних відключень будуть застосовані завтра у Києві та області. Про це повідомляє пресслужба ДТЄК у своєму телеграм-каналі 18 січня. 

"На 19 січня обмеження споживання для Києва встановлені на рівні 938 МВт на день та 593 МВт на ніч. Водночас ліміти для Київщини були встановлені на рівні 693 МВт на день та 703 МВт на ніч. Такі ліміти дозволяють проводити завтра відключення у стабілізаційних графіках", - йдеться у повідомленні.

У ДТЄК обіцяють, що кожного вечора будуть інформувати стосовно графіків на наступний день.

"Дізнатись про відключення світла за вашою адресою ви можете на сайті ДТЕК Київські електромережі (https://www.dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns) або ДТЕК Київські регіональні електромережі (https://www.dtek-krem.com.ua/ua/shutdowns)", - нагадали єнергетики.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті