У Києві рятувальник ДСНС пробіг 50 км ультрамарафону у повному спорядженні, встановивши рекорд

У Києві рятувальник Володимир Сковорода у спорядженні, вагою понад 25 кг, пробіг 50 км, встановивши рекорд України. Про це повідомляє МВС України.

Сьогодні, в День Рятівника Володимир Сковорода пробіг у повному спорядженні пожежного-рятувальника, вага якого понад 25 кілограмів, ультрамарафонську дистанцію в 50 кілометрів, що є новим рекордом України. Маршрут пролягав вулицями столиці, її околицями та в середмісті. Після рекорду рятувальник пробіг ще 12,7 кілометрів.

"Подолання такої відстані має продемонструвати силу та витривалість українських рятувальників, які першими приходять на порятунок. Також маршрут пробігу був побудований таким чином, щоб привернути увагу людей до місць влучань окупантів по столиці України. Забіг присвячується пам'яті загиблих рятувальників та цивільних, які стали жертвами російських бомбардувань", - йдеться у повідомленні.

Протягом забігу тривав благодійний збір на потреби рятувальників ДСНС України.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті