У Краматорську в День міста відкрили вуличну виставку про історію Донеччини останніх 10 років

Фотодокументальну виставку, присвячену оборонцям та мешканцям Донецької області, відкрили у центрі Краматорська 23 вересня з нагоди святкування  Дня міста. Про це повідомляє Краматорська міська рада.

На стендах представлені світлини журналістів-документалістів, які розповідають історію української Донеччини останніх десяти років. 

"Світлини з Євро-2012 та Донецького Євромайдану, вільного Маріуполя та безпосередньо з зони проведення АТО/ООС змушують глядачів переживати одночасно найрадісніші та найсумніші моменти сучасної історії нашого краю", - йдеться у повідомленні.

Також у межах виставки презентовані світлини фотолюбителів та професійних фотографів з Краматорська, які вони публікували у відкритих джерелах.

Зазначимо, що сьогодні Краматорськ відзначає 155 років від дня заснування. Із нагоди річниці напередодні пройшов традиційний для Дня міста велопробіг.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті