Ціна нездатності підтримати Україну зараз буде набагато вищою, ніж ціна відсічі Путіну - глави МЗС Британії та Франції

Глави британського і французького МЗС Девід Кемерон і Стефан Сежурне в колонці The Telegraph заявили про необхідність подальшої підтримки Києва, - пише DW. Головне.

"Якщо Україна програє, ми всі програємо. Ціна нездатності підтримати Україну зараз буде набагато вищою, ніж ціна відсічі Путіну. Світ спостерігає за нами і засудить нас, якщо ми зазнаємо невдачі", - наголошується в колонці.

Кемерон і Сежурне пообіцяли підтвердити підтримку України на саміті Європейського політичного співтовариства в липні і забезпечити "продуктивний саміт" НАТО в США. Міністри наголосили, що Велика Британія і Франція не в силах вирішити всі проблеми, що стоять перед світом, поодинці, проте зроблять усе, щоб "згуртувати інших у їх подоланні".

Як повідомлялося, Росія хоче зробити Харків непридатним для життя, посилюючи бомбардування та здійснити наступ на місто.

Статті

Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Всі статті