Театр Корифеїв до Дня святого Валентина вирішив освідчитися у коханні театрам на сітілайтах

Театр Корифеїв, що у Кропивницькому, до Дня Святого Валентина вирішив освідчитися у коханні театрам. Про це повідомляють у театрі.

Так, 14 лютого, у різних містах країни, біля театрів, що носять імена корифеїв української сцени, з'являться білборди та сітілайти з освідченням у коханні:

«Театре Заньковецької, чи знаєш ти, що межи нами 710 км кохання? Твій театр Корифеїв з Кропивницького»

«Театре Садовського, уявляєш, між нами 316 км чистого кохання», – голосять білборди.

«Театре Старицького, я тут підрахував, що межи нами 435 км чистого кохання!» – просте звернення, що зшиває любов'ю країну.

Велелюбний Театр Корифеїв охопив своїми променями кохання – Київ, Львів, Харків, Хмельницький, Вінницю та Білу Церкву.

Чотири драматичних:

Національний театр імені Марії Заньковецької у Львові,Вінницький академічний музично-драматичний театр імені Миколи Садовського, Хмельницький театр імені Михайла Старицького таКиївський академічний обласний музично-драматичний театр імені Саксаганського, що працює у Білій Церкві.

Один оперний: Харківський національний академічний театр опери та балету імені Миколи Лисенка, а також Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті