Суд у справі Шеремета призупинили - фігуранти служать у війську

Суд у справі про вбивство журналіста "Української правди" Павла Шеремета призупинив розгляд до демобілізації однієї з обвинувачених Яни Дугарь, - пише УП.

Зупинити справу попросив захист обвинувачених, оскільки двоє фігурантів, Яна Дугарь та Андрій Антоненко, служать у війську. Дугарь мобілізована, Антоненко – служить за контрактом.

Бойовий медик Дугарь уточнила, що має керівну посаду і займається евакуацією бійців з полю бою. Антоненко пояснив, що воює на одному з важливих напрямків.

Третя фігурантка Юлія Кузьменко розповіла, що також виїжджає у прифронтові регіони як лікарка.

Потерпілі – матір і дочка Шеремета, а також редакторка-засновниця УП Олена Притула – підтримали відкладення розгляду. Їхній адвокат також служить у ЗСУ, тому раніше потерпілі вже просили призупинити суд до кінця війни.

Нагадаємо, що один із керівників "Української правди" Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті