Стрілянина в ТЦ "Крокус" у Підмосков'ї: загинули 40 людей, постраждали понад 100

Під час стрілянини у  ТЦ Crocus City Hall у Підмосков'ї загинуло щонайменше 40 осіб, більше 100 отримали поранення. Про це повідомляє Радіо Свобода

Як повідомляється, перед концертом гурту "Пікнік" до зали увірвалися кілька людей у камуфляжній формі та масках. Вони відкрили вогонь, вбивши як мінімум одного охоронця та кількох відвідувачів центру. Незабаром після цього в будівлі почалася сильна пожежа.

На кадрах з місця подій видно, що нападників щонайменше п'ятеро,  Ці дані підтверджує російський "Інтерфакс". Їхні мотиви та особи невідомі та не встановлені. Вони озброєні автоматичною зброєю,  повідомляє російська служба Радіо Свобода. Силові структури називають подію терактом. Також терактом назвала подію уповноважена з прав людини в РФ Тетяна Москалькова.

На місце прибули пожежники щонайменше 50 карет швидкої допомоги. В будівлі почав руйнуватися дах. Повідомляється, що гасіння вогню не розпочиналося - рятувальники очікують прибуття спецназу, що за повідомленнями очевидців зараз діє на місці.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті