Слідком РФ придумав новий "доказ" причетності України до теракту в "Крокусі": російський військовий корабель послали на...

Допит обвинувачених у скоєнні теракту в "Крокус Сіті холі" нібито підтвердив, що "співучасник" надіслав "куратору" фотографії входів і під'їздів до концертного залу, які виконавцям надіслав куратор. Про це йдеться в повідомленні Слідчого комітету РФ. 

Ким були цей неназваний співучасник і ще більш загадковий куратор, не повідомляється. При цьому російські слідчі все-таки "знайшли" український слід. Виявляється, скріншоти фото було надіслано 24 лютого 2024 року в річницю нападу Росії на Україну. Крім того, повідомляє Слідком, "у телефоні терориста виявлено фотозображення людей у камуфльованій формі з українським прапором на тлі зруйнованих будинків і української поштової марки з нецензурним жестом". 

"Зазначені дані можуть свідчити про зв'язок між вчиненим терористичним актом і проведенням спеціальної військової операції", - домислюють російські слідчі.

Тим часом фотографії, нібито знайдені в телефонах терористів, підтверджують зовсім не "український слід", а військові злочини Росії.

Як повідомлялося раніше, єдиним "доказом" причетності України до розстрілу мирних громадян у "Крокус Сіті Холі" є голослівні заяви Путіна і керівників підпорядкованих йому силових відомств. Відповідальність за теракт узяв на себе ІДІЛ, але російська влада вважає, що мусульманські екстремісти наговорюють на себе.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті