Слідком РФ придумав новий "доказ" причетності України до теракту в "Крокусі": російський військовий корабель послали на...

Допит обвинувачених у скоєнні теракту в "Крокус Сіті холі" нібито підтвердив, що "співучасник" надіслав "куратору" фотографії входів і під'їздів до концертного залу, які виконавцям надіслав куратор. Про це йдеться в повідомленні Слідчого комітету РФ. 

Ким були цей неназваний співучасник і ще більш загадковий куратор, не повідомляється. При цьому російські слідчі все-таки "знайшли" український слід. Виявляється, скріншоти фото було надіслано 24 лютого 2024 року в річницю нападу Росії на Україну. Крім того, повідомляє Слідком, "у телефоні терориста виявлено фотозображення людей у камуфльованій формі з українським прапором на тлі зруйнованих будинків і української поштової марки з нецензурним жестом". 

"Зазначені дані можуть свідчити про зв'язок між вчиненим терористичним актом і проведенням спеціальної військової операції", - домислюють російські слідчі.

Тим часом фотографії, нібито знайдені в телефонах терористів, підтверджують зовсім не "український слід", а військові злочини Росії.

Як повідомлялося раніше, єдиним "доказом" причетності України до розстрілу мирних громадян у "Крокус Сіті Холі" є голослівні заяви Путіна і керівників підпорядкованих йому силових відомств. Відповідальність за теракт узяв на себе ІДІЛ, але російська влада вважає, що мусульманські екстремісти наговорюють на себе.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті