Серед "народних міліціонерів ЛНР" побільшало суїцидників, місцеві психологи не справляються - чекають на російських

У так званій "ЛНР" збільшинась кількість випадків суїциду серед "міліціонерів". Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор в Телеграм 8 квітня. 

"У рядах так званої "народної міліції ЛНР" різко збільшився рівень випадків суїциду. На цю проблему загарбники довгий час не звертали уваги, доки відсоток самогубств не досяг загрозливої позначки", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що місцеві психологи "у психіці окупантів не розібралися" й проблему не вирішили. Наразі в окупованій області чекають на приїзд російських психологів.

Раніше повідомлялось, що "доброволець" "Шторм Z", колишній член банди підлітків-вбивць, кинув гранату в групу "співробітників МВС ЛНР" у центрі Луганська.

Раніше також повідомлялось, що в окупованому селищі Луганщини застрелили двох охоронців, які приїхали "на заробітки" з Краснодарського краю РФ.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті