СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

Служба безпеки України затримала колишнього помічника народного депутата Нестора Шуфрича. Йому повідомили про підозру у фінансуванні воєнізованих формувань росії на території окупованого Криму.. Про це у Телеграм повідомляє пресслужба відомства.

За матеріалами справи, зловмисник — помічник депутата, який відповідав за юридичні аспекти угоди. Зокрема, фігурант займався укладенням договору зі структурами Росгвардії на охорону підконтрольної нардепу елітної нерухомості в Криму.

"Таким чином усього за 3 місяці на рахунки окупантів було переведено понад пів мільйона російських рублів. Призначення платежів – надання "послуг воєнізованої охорони" об’єктів народного депутата на території півострова", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 березня Печерський районний суд Києва на два місяці продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою народному депутату від забороненої партії "ОПЗЖ" Нестору Шуфричу, підозрюваному у державній зраді.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті