СБУ проводить безпекові заходи на об'єктах Хмельницької АЕС

Служба безпеки України проводить безпекові заходи на обʼєктах Хмельницької АЕС та у місті Нетішин. Про це говориться у повідомленні ХАЕС на сторінці у Фейсбук 16 січня.

"Управлінням СБ України у Хмельницькій області проводяться безпекові заходи в м. Нетішин та на об’єктах ВП ХАЕС", - йдеться у повідомленні.

Такоже в ньому нагадується краянам про заборону фото- відеофіксації та неприпустимість поширення у соціальних мережах чи загальнодоступних чатах переміщення української військової техніки та дій військовослужбовців і правоохоронців, які залучені до проведення зазначених заходів.

"Чинне законодавство передбачає сувору відповідальність за несанкціоноване поширення інформації щодо переміщення або дислокацію військових формувань в період воєнного стану. Зокрема, статтею 114-2 Кримінального кодексу України заборонено поширювати інформацію про: направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів; переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань тощо", - нагадали на ХАЕС.

Як повідомлялося, генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Маріано Гросі відвідає Україну наступного тижня з метою забезпечення постійної присутності експертів з ядерної та фізичної ядерної безпеки на всіх об'єктах атомної енергетики країни.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті