СБУ ліквідувала схему продажу фальшивих перепусток для комендантської години

Служба безпеки України розсекретила та знешкодила злочинну схему продажу перепусток для перебування у громадських місцях під час комендантської години. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Під час розслідування вилучено фальшиві службові посвідчення та перепустки на спецтранспорт Офісу Президента України, Верховної Ради України, Офісу Генерального прокурора, СБУ, Державного бюро розслідувань та МВС. Вартість однієї «посвідки» становила від 50 до 500 дол. Сума залежала від назви «відомства» і термінів використання", - розповіли в СБУ.

Цю схему організував працівник проєктної організації в Обухові. Для серійного виготовлення підробок використовував спеціалізовану комп’ютерну техніку установи. Продукцію реалізовував на майданчиках "Даркнет" та в закритих телеграм-каналах. Гроші від «замовників» отримував на криптогаманці та банківські картки, оформлені на сторонніх осіб.

 

Зловмисник намагався збути понад 2 тисячі липових перепусток. Тепер він чекатиме на вирок суду під вартою.

Як повідомлялося раніше, СБУ затримала екс-керівника російського банку, який вводив у Херсоні рубльову зону. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті