Збірна України розгромила Вірменію у Лізі Націй

Збірна України у матчі Ліги Націй УЄФА 24 вересня розгромила Вірменію на виїзді. Матч закінчився із рахунком 0:5.

Матч у Єревані розпочався з кількох небезпечних контратак вірменської збірної на ворота Андрія Луніна, проте загалом наша команда виглядала небезпечнішою. На 22-й хвилині синьо-жовтим вдалося реалізувати цю перевагу – Миколенко, Циганков та Зубков розірвали захист суперника, а Олександр Тимчик відкрив рахунок у матчі, замкнувши простріл.

Перший тайм закінчився із рахунком 0:1. Проте у другому таймі українці додавили суперника. Спочатку на 57-й хвилині Зубков у дотик переправив м'яч у ворота після пасу від Тимчика. А на 69-й хвилині всі питання про переможця у матчі зняв Артем Довбик, який переправив м'яч у ворота після напівудару-напівнавісу від Зубкова.

На 81-й хвилині Данило Ігнатенко, який уперше вийшов у старті збірної, забив свій дебютний гол. Артем Довбик відпасував нашому опорнику під удар з лінії штрафного майданчика, з яким не впорався воротар збірной Арменії Давид Юрченко. 

Фінальну ж крапку в матчі на 84-й хвилині поставив Артем Довбик, який розібрався у воротарській з кількома суперниками та підсік м'яч над кіпером.

Таким чином, завдяки цій розгромній перемозі збірна України зберегла шанси на перше місце в групі та підвищення до дивізіону А Ліги Націй.

Ліга Націй УЄФА. Ліга В. Груповий етап.

Вірменія – Україна – 0:5 (0:1, 0:4)

Голи: 0:1 Тимчик (22); 0:2 Зубков (57); 0:3 Довбик (69); 0:4 Ігнатенко (81); 0:5 Довбик (84).

Нагадаємо, що у попередньому матчі збірна Шотландії без шансів обіграла Україну.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті