Рятувальники завершили розбір завалів у Нікопольській гімназії: загинуло 4 людей

Рятувальники завершили розбір завалів у Нікопольській гімназії, внаслідок російського удару 11 жовтня загинуло 4 людей. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Телеграм.

"Рятувальники завершили розбір завалів у Нікопольській гімназії.  Внаслідок російського удару загинуло 4 людини: 72-річний чоловік та три жінки 69-ти, 67-ми та 60-ти років.  Мої співчуття родинам загиблих.  Ще дві особи отримали травми. Їм надається необхідна медична допомога", - йдеться у повідомленні.

Раніше, 11 жовтня російська армія вдарила по гімназії у Нікополі Дніпропетровської області. Клименко повідомив, що загинуло двоє співробітників навчального закладу. Згодом рятувальники дістали з-під завалів тіло третьої жертви. Повідомляли, що частково зруйновано будівлю гімназії, пошкоджено 42 приватні житлові будинки, 18 господарчих споруд, магазин, лінії електропередач, автомобіль, сонячні панелі.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті