Росія буде готова до переговорів після втечі ЗС РФ з Донецька та Луганська - Подоляк

Росія все ще не готова до "справжніх переговорів" - але це станеться після звільнення Донецька та Луганська. Про це 13 листопада у Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Підтримка війни в РФ стрімко летить на дно. Від олігарха до чоботаря формується думка: "Час закінчувати". Політично і психологічно росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виведення військ. Але це станеться. Відразу після звільнення Донецька чи Луганська", - написав він.

Своєю чергою глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що переговори з росією втратили свою актуальність після звільнення Херсона.

"До звільнення Херсона було багато розмов про переговори. Були навіть деякі скептичні публікації у західних ЗМІ. Впевнений, що після успіхів на півдні вони вже не актуальні", - заявив Арахамія.

Також нардеп зазначив, що президент України чітко озвучив умови, на яких наша країна готова розпочати переговори. Насамперед йдеться про відновлення територіальної цілісності України, а також про відшкодування всіх збитків, покарання військових злочинців та гарантії, що агресія більше не повториться.

Нагадаємо, раніше генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш заявив, що Україна має повернути свою територію, щоб розпочалися переговори.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті