Росіянин Мусаєв придбав увесь Forbes, вважаючи, що тепер "має доступ до кого завгодно"

Ексспівробітник уряду Москви, російський забудовник та інвестор дагестанського походження Магомед Мусаєв повністю придбав медіаконгломерат Forbes. Про це із посиланням на наявні у її розпорядженні п'ять аудіозаписів і відеозапис, де є зізнання з боку підприємця, пише газета The Washington Post, повідомляє Еспрессо.

"Я  щойно купив глобальний Forbes. Ви розумієте, коли у вас в руках ключ від найавторитетнішого світового бренду, цей ключ дасть мені доступ до будь-кого", - заявляє Мусаєв на одному із записів.

Формально угоду оформлено на американця Остіна Рассела. Згідно із документами, це він сплатив 800 мільйонів доларів за контрольний пакет Forbes.

Продавцем виступила гонконзька компанія Integrated Whale Media Investments (IWMI), яка купила Forbes Media у родини Форбс ще 2014 року.

На прохання The Washington Post прокоментувати інформацію про його пряму причетність до угоди Мусаєв назвав таке твердження "абсолютною нісенітницею".

У 2018 році ним було викуплено Forbes Russia.

Магомед Мусаєв є зятем Рамазана Абдулатіпова, колишнього підконтрольного Кремлю президента Дагестану (РФ).

Як повідомлялося, в Україні арештовано всі активи трьох олігархів путіна на понад 17 млрд грн.

 

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті