Росіяни за минулу добу обстріляли 15 населених пунктів Харківщини

Росіяни за минулу добу обстріляли 15 населених пунктів Харківщини. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов  24 квітня у Телеграм. 

"Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Петропавлівка, Степова Новоселівка та інші. Авіаційних обстрілів зазнали Харків., Козача Лопань, Золочів.  24 квітня 01:05 Богодухівський р-н, Золочівська ТГ, смт Золочів, Влучання 2 ракет. Внаслідок обстрілу частково зруйновано колишню будівлю Золочівської адміністрації та 10 будинків, з них 2 житлових багатоквартирних, а також будівлю банківської установи", - зазначив він.Також минулої доби . . Відбувся ворожий обстріл з РСЗВ населеного пункту Сенькове Куп'янського району. Пошкоджено лінію електропередач, приватне домоволодіння.

На фото — смт Золочів Богодухівського району.

Ще були обстріяляни  Козача Лопань Харківського району, с. Вільча Чугуївського району.

"23 квітня 12:10 Печенізька ТГ, с. Юрченкове, рухаючись через поле на автомобілі на невідомому вибуховому пристрої підірвався 24-річний чоловік. Доставлений до лікарні", - зазначив він.

 

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті