Росіян схвилювала смерть сина Сєчіна

Раптова смерть 35-річного сина глави "Роснефти" Ігоря Сєчіна очолила топ-запитів росіян у Google. 

Нагадаємо, що за інформацією росЗМІ, син глави "Роснефти" Ігоря Сєчіна Іван помер 5 лютого у віці 35 років. Першим про це написав колишній менеджер "ЮКОСа" Леонід Невзлін, який послався на запис у реєстрі спадкових справ. Раніше публічно про смерть Івана Сєчіна та її причини не повідомлялося.

Згідно з витоками з російських баз даних, Іван Сєчін працював у "Роснафті" і 2021 року задекларував дохід 61,8 млн рублів. Відомо, що він обіймав керівну посаду в компанії з 2014 року, коли йому було 25 років.

У січні 2015 року 26-річного Сєчіна нагородили медаллю ордена "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня "за великий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу".

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті